Klubien viikko-ohjelmat

AikaKlubiOhjelmaLisätietojaVastuuhenkilö
2.2.2022
RC Kanta-Hollola
VE, Jukka Airo, pääkirjoitustoimittaja E-SS, "Aluevaalit ja sote"
Koronatilanteen vuoksi tämä on Zoom -kokous, ja linkin saa presidentti Paavo Laaksoselta

Paikka: Zoom etäkokous
Jouko Hakala
3.2.2022
RC Lahti-Wellamo
Rotary Action Groups - Baltic Sea Regional Action Network - Hannele Kauranne, Helsinki Finlandia Hall Rotary Club, D 1420
Kokous on hybridi. Tule paikanpäälle Lahden Upseerikerholle tai osallistu Teamsin kautta. Linjat aukeavat 12.15. Vierailijat voivat pyytää linkkiä jmp.kettunen@gmail.com.

Jyri Kettunen
3.2.2022
Hohtokeilailu,Lahti.Jälkipelit Teerenpelissä.
Paikka: Lahti
Arto Rissanen
4.2.2022
Ohjelma tarkentuu myöhemmin.
Kokous pelkästään virtuaalisena eli TEAMSIN kautta ! VIERAILIJA! Jos haluat osallistua etänä, niin pyydä TEAMS-linkki Marilta: mari.kuparinen@phnet.fi tai jp:ltä: jpkeranenjp@gmail.com

9.2.2022
RC Kanta-Hollola
"Usein oikeassa, ei välttämättä aina: arkiajattelun piirteitä ja ongelmia", LE Mauri Laukkanen

Paikka: Zoom etäkokous
Paavo Laaksonen
10.2.2022
RC Lahti-Wellamo
Jukolan Viestin merkitys Lahden talousalueelle - Antti Orkola, Lahden Suunnistajat -37

Yrjö Tolvanen
10.2.2022
Vierailu.Monitoimitalo LOISTO
Paikka: Nastola
Erkki Hämäläinen
11.2.2022

Paikka: TEAMS-kokous pelkästään.
16.2.2022
Tutustuminen Orimattilan taidemuseoon
Koronatilanteen salliessa

Paikka: Orimattilan taidemuseo
Veikko Simula
Hallituksen kokous
Jyri Kettunen
Yritysvierailu. Hutek Oy,Nastola
Paikka: Nastola
Henry Nyman
RC Lahti-Wellamo
Mitä aluevaalien 23.1. tulos merkitsee?

Mika Kaunomäki, Juha Rostedt
18.2.2022

RC Lahti
Helmikuun IC-kokous 23.2.2022. Aihe on ”Kehitysyhteistyökirurgiaa”, esitelmöitsijänä Professori Lääketieteen tohtori Hannu Kuokkanen, joka on toiminut kehitysyhteistyö lääkärinä Aasiassa ja Afrikassa. Varmasti mielenkiintoinen esitys ja esitelmöitsijä. Kokoukset pidämme Bar & Bistro Kokassa keskiviikkoisin klo 11.45 lounaskokouksena.
Zoom-linkki ilmoitetaan lähempänä.

IC
Paikka: Bistro & Bar Kokka, Borupinraitti 4 ja Zoom-kokouksena.
RC Kanta-Hollola
LE, LT ja professori Hannu Kuokkanen, "Kehitysyhteistyö-kirurgiaa Aasiassa ja Afrikassa"
Tilaisuus on Lahden alueen klubien yhteinen IC - kokous, ja mahdollisesti hybridikokous

IC avec
Paikka: Bistro & Bar Kokka, Borupinraitti 4
Paavo Laaksonen
RC Lahti
Rotaryn syntymäpäivä. Ilmianna henkilö, joka ei ole rotary, mutta joka on tehnyt merkittävää, pyyteetöntä rotaryhenkistä työtä. Näitä ihmisiä haluamme palkita Rotaryn syntymäpäivänä 23.2.2022 kaikilta AG-alueilta. Pohtikaa mahdollisia ehdokkaita esimerkiksi yhteistyössä alueenne klubien kanssa tai laita ihan oma ehdotus. Tärkeintä on hyvät perustelut, miksi kyseinen henkilö ansaitsisi tulla palkituksi PHF:llä. Voit ehdottaa useampaakin henkilöä, mutta perustele hyvin! Kuvernööri valitsee saatujen ehdotusten pohjalta palkittavat ja tavoitteena on, että palkittavia löytyy jokaiselta AG-alueelta. Tämä on meille yksi mahdollisuus nostaa esiin Rotaryn painopisteitä samalla, kun annamme kunniaa henkilöille, jotka eivät muutoin välttämättä saisi tunnustusta tekemästään työstä.
Mahdolliset tapahtumat tarkentuu myöhemmin. Aika ? Paikka?

Paikka: ?
DG Eila Parviainen.